O nás
Náš tým
Kontakt
Kuchařka
Kampaně
Happeningy
Balíčky pro firmy
Paběrkování
Plýtvání
Novinky
Kde se plýtvá
Kolik se plýtvá
Rady a tipy
Jak nakupovat
Jak skladovat
Jak číst obaly
Používání ledničky
Základy mražení
Co se zbylým jídlem
Recepty
E-shop
Zapojte se
Přispějte nám
Buďte dobrovolník
Čtěte newsletter
Instagram
Facebook
Twitter
Youtube
Recepty
Focaccia s olejem ze sušených rajčat
Salsa z řapíkatého celeru a košťálu brokolice
Toskánská kapustová polévka
Katalánské zeleninové karbanátky se slaninou
Mrkvové kofty
„Rozbitý“ okurkový salát s bylinkovým dresingem
Rýžový salát s cuketou a ředkvičkami
Vegeburger z mangoldu a řepových listů
Francouzský rajčatový koláč
Luštěninový tatarák s jogurtovými plackami od Martina Škody
Gratin ze zbylých knedlíků
Koláč s drobenkou od Josefa Maršálka
Špenátové smoothie od Smooth&Cooking
Hruškový kompot s pomerančem a vanilkou
Jablková polévka s petrželí
Remuláda s kedlubnou a ředkvičkami
Špagety s rajčaty a vegan parmezánem
Cuketový chlebíček s mákem a citronem
Sirupy z letního ovoce
Hrníčkový muffin s ovocem
Sklenička z polámaných sušenek s kokosem a karamelizovanými banány
Polévka Minestrone
Kari ze zbytků po grilování
Skořicové hranolky z chleba
1
2
Záleží Vám na světě okolo, a proto si vážíte jídla a neplýtváte? Přihlaste se k odběru novinek od Zachraň jídlo
Váš e-mail
POKRAČOVAT
Vaše jméno a příjmení
ODESLAT