Blog

  • Kategorie

Náš rozhovor se CSR manažerkou Lucií Loučkovou ze společnosti Tesco v České republice otevírá dveře do světa jejich boje proti
Evropská komise na začátku července představila návrh směrnice na právně závazné cíle pro snížení množství potravinového odpadu, jichž mají členské
Loupu slupky od brambor a házím je do sáčku v kuchyňském koši s pocitem, že se na skládce rozloží a
Nová vyhláška Ministerstva zemědělství č. 121/2023 Sb. přináší pro náš projekt Zachraň oběd důležitý průlom v boji proti plýtvání potravinami.
Přinášíme ověřená data o plýtvání klíčovým subjektům, navrhujeme konkrétní opatření vedoucí k odpovědnému nakládání s jídlem, motivujeme ke změně a
Objem plýtvání potravinami v zemědělství je velká neznámá a politici na české ani evropské úrovni nepodnikají kroky k tomu, abychom
Po téměř roční spolupráci se firma FreshPoint loučí s projektem Zachraň oběd. Právě ten firmě poskytl možnost analyzovat jejich potravinový
Oslovili jsme největší obchodní řetězce působící v Česku a všem položili stejné otázky, které se týkaly množství jejich potravinového odpadu.
Nová data členů Mezinárodní koalice proti plýtvání potravinami, mezi něž patří největší cateringové a hotelové společnosti v Evropě, ukazují, že
V polovině března slaví náš projekt Zachraň oběd první narozeniny. Za tu dobu se nám podařilo vytvořit síť, kterou jsme
Přejít nahoru