Blog

  • Kategorie

Piknikové koše plné dobrot, atraktivní program, skvělé jídlo a záchranářské workshopy. O čem je řeč? O F.O.O.D. pikniku na Ladronce
Asi 4200 porcí měsíčně je zachráněno před vyhozením díky veřejným lednicím od značky FreshPoint. Zachráněné jídlo s blížícím se datem spotřeby
Od března se nám darováním podařilo zachránit tisíce nadbytečných porcí jídla díky propojování gastro provozů, řidičů a charitativních organizací. Jak
Vzniká projekt 365 dní pro potravinové banky, který legislativně a systémově zjednoduší darování jídla a my jsme u toho.
Pracujete v závodní jídelně, kantýně či cateringu nebo v charitě v Praze? Stojíte o to darovat nebo přijímat přebytečné hotové
Ve větších jídelnách zbývá až 25 kg nevydaných pokrmů denně. V Zachraň jídlo jsme vytvořili návod, jak je dostat k
Asi 10 % potravin končí v koši jen proto, že spotřebitelé nerozumí pojmům “minimální trvanlivosti do” a “spotřebujte do”. Díky
Přemýšlíte, že s novým rokem by to chtělo změnu? A co takhle nová práce? Pokud si libujete ve správě sociálních
Už zase odpočítáváte dny do Vánoc spíše se stresem z chybějících dárků než s nadšením? Ať už raději rozdáváte dárky
Přezrálé banány nemusí skončit v koši a z tvrdého chleba se dají připravit nové dobroty. Tomu, kolik zdrojů čerpá produkce
Přejít nahoru