Blog

  • Kategorie

Pracujete v závodní jídelně, kantýně či cateringu nebo v charitě v Praze? Stojíte o to darovat nebo přijímat přebytečné hotové
Ve větších jídelnách zbývá až 25 kg nevydaných pokrmů denně. V Zachraň jídlo jsme vytvořili návod, jak je dostat k
Asi 10 % potravin končí v koši jen proto, že spotřebitelé nerozumí pojmům “minimální trvanlivosti do” a “spotřebujte do”. Díky
Přemýšlíte, že s novým rokem by to chtělo změnu? A co takhle nová práce? Pokud si libujete ve správě sociálních
Už zase odpočítáváte dny do Vánoc spíše se stresem z chybějících dárků než s nadšením? Ať už raději rozdáváte dárky
Přezrálé banány nemusí skončit v koši a z tvrdého chleba se dají připravit nové dobroty. Tomu, kolik zdrojů čerpá produkce
Díky vaší podpoře ve sbírce Oběd v nouzi můžeme pracovat na zjednodušení darování zbylých pokrmů z jídelen charitám. Máme za
“931 milionů tun - tolik potravin se ročně na celém světě vyhodí.” Těmito slovy zahájila Zuzana Hodková kulatý stůl s
Cyklus odborných konferencí Svazu obchodu a cestovního ruchu ČR pod hlavičkou "za pět minut dvanáct" se bude věnovat plýtvání jídlem
Praha představuje strategii pro přechod na cirkulární ekonomiku. Jedním z 27 konkrétních cílů, kterých chce hlavní město dosáhnout, je i
Přejít nahoru