Blog

  • Kategorie

Cyklus odborných konferencí Svazu obchodu a cestovního ruchu ČR pod hlavičkou "za pět minut dvanáct" se bude věnovat plýtvání jídlem
Praha představuje strategii pro přechod na cirkulární ekonomiku. Jedním z 27 konkrétních cílů, kterých chce hlavní město dosáhnout, je i
Kolik potravin skutečně Češi vyhodí? Už nemusíme vycházet z evropských průměrů. Díky Mendelově univerzitě máme data o plýtvání přímo z
Naše nové recepty nejen zachraňují jindy často vyhazované či nevyužité jídlo, ale zároveň jsou i zdravé, úsporné a zvládne je
Jak skladovat cibuli? Kam ve spíži s moukou a jak nejlépe zpracovat a uchovat houby? Zaměřili jsme se na suroviny,
Ve čtvrtek 21. října proběhne kulatý stůl věnovaný potravinám a plýtvání s nimi. Pořádá ho Tesco Česká republika, hostem budou
Jak vypadá aktuální situace kolem potravinové pomoci pro lidi v nouzi? A jakým překážkám a výzvám čelí organizace, které jim
Poprvé ho vyhlásila OSN na rok 2020, chce tím upozornit nejen na environmentální dopady plýtvání jídlem. Řeč je o Mezinárodním
Zatímco přebytečné potraviny ze supermarketů již běžně putují do potravinových bank, darování vařených pokrmů nemá v Česku vybudovanou dostatečnou praxi.
Společně s českým papírnictvím papelote jsme vytvořili průvodce, který zůstane ve vaší rodině po generace. Střádejte si rady, jak neplýtvat
Přejít nahoru