Blog

  • Kategorie

Tři hrnce, tři kuchaři, ovoce a zelenina. Tři, dva, jedna, teď: Zachraň jídlo chystá další akci. Jmenuje se Jam session
Tak a máme to za sebou – první letošní paběrkování. V úterý ve tři hodiny jsem spolu s dobrovolnicemi Nicole,
Celkem 80 žáků absolvovalo pilotní vzdělávací projekt, ve kterém jsme se zaměřili na plýtvání potravinami. Studenti ve věku 13 -
Vyzkoušel si luxusní restaurace, ale i vývařovnu. Dnes vaří Michal Hromas v pražském Crossu a se Zachraň jídlo si povídal
Z rukou vrchní státní zástupkyně Lenky Bradáčové a vedoucího Informačního centra OSN Michala Broži jsme si převzali cenu, a to
Problematika udržitelného zemědělství, uzavřených materiálových toků a soběstačných farem zaujala Soňu Jonášovou už při studiu v Holandsku. Dávalo to totiž
Už od roku 2015 se zabýváme tím, jak využít všechnu zemědělskou produkci, která se u nás vypěstuje, včetně té tak
Lenka Brunclíková je plzeňská garboložka, která zkoumá, co vše vyhazujeme a jakou hodnotu v naší společnosti věci mají. Jaké jídlo
Zuzka Štěpničková miluje dobré jídlo. Spolu s pronikáním do hlubin orientální moudrosti se dostala k vaření, k rozličným kuchyním, ingrediencím,
Záchranářské videorecepty z naší dílny jsou skvělou inspirací, jak přetvořit potravinové přebytky na super chutná jídla.
Přejít nahoru