Přihlas se k nám na pozici business coordinator

Za poslední dva roky se na nás stále častěji obrací firmy, které mají zájem vzdělávat své zaměstnance v otázkách plýtvání potravinami. Proto jsme jim začali nabízet praktické workshopy, jak vyrobit pesto z mrkvové natě, diskutujeme s nimi po shlédnutí dokumentu nebo je bereme paběrkovat na pole v rámci teambuildingu. Kromě toho firmám nabízíme informační kampaň do kanceláří (plakáty, samolepky), které jsme vytvořili spolu s reklamní agenturou McCANN Prague. V roce 2017 jsme realizovali spolupráci s firmami ZOOT a T-Mobile. Kdo bude naším dalším klientem, je na tobě.

Co tě bude čekat?

  • seznámit se s našimi produkty a vrhnout se do aktivního oslovování firem
  • seznámit se s problematikou plýtvání potravinami
  • vyhledávat nové kontakty na firmy, jednat s jejich CSR/HR odděleními
  • realizovat spolupráci (s dalšími členy týmu připravit workshop, domluvit školitele, zařídit výjezd na pole se zemědělcem, domluvit fotografy, atd.)


Co bys měl/a umět

  • měl/a bys mít obchodního ducha, umět prodat myšlenku
  • řídit projekt (i více zakázek najednou), odhadnout, co je důležité, pracovat s tabulkami a sdílet informace s ostatními členy týmu
  • být flexibilní, vnést do projektu svoji vizi
  • mít zkušenost z korporátního prostředí a umět pracovat s lidmi z byznysu
  • umět pracovat s textem, komunikovat s klienty


Co můžeme nabídnout

  • zaškolíme tě v problematice plýtvání potravinami víkendovou nalejvárnou
  • budeš stát při rozjezdu inovativního projektu, který se vymyká českému neziskovému prostředí
  • můžeš se zapojit do řešení celospolečenského tématu plýtvání potravinami
  • dáme ti fixní plat za 2 dny v týdnu + procento ze zisku z prodaných balíčků (s možností navýšení úvazku)

Zaujala tě tato nabídka? Pošli nám svůj životopis a vyplň pár těchto otázek. Další případné dotazy směřuj na info@zachranjidlo.cz. Do předmětu napiš business coordinator.

 

Meta:

 

 

 

Další články

Pořádáte konferenci, nebo jiný event a obáváte se plýtvání jídlem? Máme pro vás několik tipů, jak minimalizovat odpad a efektivně
Podzim je za rohem, a s ním přichází i sezóna dýní! Tyto oranžové krásky nejsou jen dekorací na Halloween, ale
Nedávno jsme přinesli data získaná z měření potravinového odpadu ve 4 školních jídelnách v Praze, které jsou zřizované a vaří
Přejít nahoru