Blog
Nedávno jsme přinesli data získaná z měření potravinového odpadu ve 4 školních jídelnách v Praze, které jsou zřizované a vaří
Nová vyhláška Ministerstva zemědělství č. 121/2023 Sb. přináší pro náš projekt Zachraň oběd důležitý průlom v boji proti plýtvání potravinami.
Nová data členů Mezinárodní koalice proti plýtvání potravinami, mezi něž patří největší cateringové a hotelové společnosti v Evropě, ukazují, že
V polovině března slaví náš projekt Zachraň oběd první narozeniny. Za tu dobu se nám podařilo vytvořit síť, kterou jsme
Od poloviny března 2022 se nám podařilo zachránit přes
12 000 obědů, které zbývají ve firemních jídelnách, a darovat je
Taky by se vám líbilo, když by děti mohly ovlivnit nabídku jídel ve školních jídelnách? Fresh&Tasty zajišťuje obědy ve dvanácti
Asi 4200 porcí měsíčně je zachráněno před vyhozením díky veřejným lednicím od značky
FreshPoint. Zachráněné jídlo s blížícím se datem spotřeby
Od března se nám darováním podařilo zachránit tisíce nadbytečných porcí jídla díky propojování gastro provozů, řidičů a charitativních organizací. Jak
Pracujete v závodní jídelně, kantýně či cateringu nebo v charitě v Praze? Stojíte o to darovat nebo přijímat přebytečné hotové
Ve větších jídelnách zbývá až 25 kg nevydaných pokrmů denně. V Zachraň jídlo jsme vytvořili návod, jak je dostat k