Tvoříme databázi pro darování hotových pokrmů

Pracujete v závodní jídelně, kantýně či cateringu nebo v charitě v Praze? Stojíte o to darovat nebo přijímat přebytečné hotové pokrmy, které gastropodnikům zbývají na konci výdejní doby? Právě tvoříme databázi, přihlaste se.

Podmínky pro přihlášení

 

Charity, azylové domy,  uprchlická centra a další:

  • Máte výdejnu v Praze, která je zkolaudovaná hygienou a lze v ní vydávat pokrmy.
  • Jste schopni pokrmy vydat ke zkonzumování ihned po dovezení.

Jídelny, kantýny, cateringy:

  • Jste kantýna či jídelna v Praze, která má pevně danou výdejní dobu pro pokrmy.
  • Zbývají vám pokrmy, které vydává personál, nikoliv ty, které jsou v samoobslužném bufetu.
  • S pokrmy jste nakládali podle své analýzy kritérii HACCP.
  • Pokrmy jsou poživatelné i po konci výdejní doby – mají trvanlivost ještě minimálně 60 minut.

REGISTRUJTE SE VE FORMULÁŘI

 

A co dál?

 

 

Foto: Anna Šolcová

Další články

Evropská komise na začátku července představila návrh směrnice na právně závazné cíle pro snížení množství potravinového odpadu, jichž mají členské
Loupu slupky od brambor a házím je do sáčku v kuchyňském koši s pocitem, že se na skládce rozloží a
Nová vyhláška Ministerstva zemědělství č. 121/2023 Sb. přináší pro náš projekt Zachraň oběd důležitý průlom v boji proti plýtvání potravinami.
Přejít nahoru