Blog

  • Kategorie

Tak a máme to za sebou – první letošní paběrkování. V úterý ve tři hodiny jsem spolu s dobrovolnicemi Nicole, Terezou, Míšou
Celkem 80 žáků absolvovalo pilotní vzdělávací projekt, ve kterém jsme se zaměřili na plýtvání potravinami. Studenti ve věku 13 -
Záchranářské videorecepty z naší dílny jsou skvělou inspirací, jak přetvořit potravinové přebytky na super chutná jídla.
V létě minulého roku jsme zahájili kampaň Jsem připraven, která veřejnost informovala o množství vyhozených potravin a zároveň sbírala podpisy
Váháte, jaký smysluplný dárek dát svým blízkým pod stromeček? Kupte si naše speciální ponožky, trenky nebo batůžky. 
Německý umělec Uli Westphal přivezl do Prahy svou výstavu fotografií „křivé“ zeleniny a ovoce s názvem Vynikající/Delicious. Lilek s nožičkou,
Další dobrá věc se podařila! Domluvili jsme spolupráci mezi zemědělcem Vojtou Sýkorou z Dobré farmy a resturací V Zátiší. Z
Jde o výstavu Vynikající německého umělce Uliho Westphala, který do Prahy přivezl své fotografie "křivé" zeleniny a ovoce.
Spolu s německým fotografem Ulim Westphalem a galerií Artwall chystáme výstavu s názvem Vynikající, která se uskuteční v rámci kampaně
Stejně jako v minulém roce, i letos už jsme několikrát vyrazili paběrkovat na pole zeleninu, která by se nedostala na
Přejít nahoru