Plněná vejce s ančovičkou a kapary

Jste přejedení vajíčkové pomazánky? Nebojte se zkusit netradiční zpracování vajec natvrdo. Hodí se jako večeře i jako netradiční pohoštění pro vaše hosty.

Ingredience

4 natvrdo vařená vejce
1 lžička hořčice
2 lžíce majonézy
2 lžičky kaparů
4 ančovičkyčerstvá petrželka, pažitka nebo svěží mrkvová nať

Postup

1. Vejce rozpůlíme a žloutek rozmačkáme s ančovičkami.

2. Přidáme hořčici a majonézu. Vše spojíme a nakonec vmícháme opláchnuté a pokrájené kapary.

3. Směsí naplníme bílky a ozdobíme petrželkou, pažitkou nebo svěží mrkvovou natí.

Tento recept pro vás připravila

Zuzana Štěpničková

Ingredience

4 natvrdo vařená vejce
1 lžička hořčice
2 lžíce majonézy
2 lžičky kaparů
4 ančovičkyčerstvá petrželka, pažitka nebo svěží mrkvová nať

Tagy

Určitě znáte někoho,
kdo by to rád věděl.

Pošlete jim odkaz!

Náš dlouhodobý projekt

Obědovka

Na teplé, plnohodnotné jídlo nedosáhne tisíce lidí v azylových domech. Přitom změnit den k lepšímu, může i jeden plný talíř. Obědovka nasytí a pomůže neplýtvat jídlem. Její koupí nám pomůžete doručit nevydané obědy z firemních jídelen k potřebným do sociálních zařízení.

Zkus i jiné recepty

Přejít nahoru