1.
Vejce rozpůlíme a žloutek rozmačkáme s ančovičkami.
2.
Přidáme hořčici a majonézu. Vše spojíme a nakonec vmícháme opláchnuté a pokrájené kapary.
3.
Směsí naplníme bílky a ozdobíme petrželkou, pažitkou nebo svěží mrkvovou natí.
Vejce rozpůlíme a žloutek rozmačkáme s ančovičkami.
Přidáme hořčici a majonézu. Vše spojíme a nakonec vmícháme opláchnuté a pokrájené kapary.
Směsí naplníme bílky a ozdobíme petrželkou, pažitkou nebo svěží mrkvovou natí.
4 natvrdo vařená vejce
1 lžička hořčice
2 lžíce majonézy
2 lžičky kaparů
4 ančovičky
čerstvá petrželka, pažitka nebo svěží mrkvová nať
To nejlepší z každé sezóny – Papírová spižírna. Vytvořili jsme ji společně s Papelote. Podívejte se, jak vypadá.
více