Plněná vejce s ančovičkou a kapary

Jste přejedení vajíčkové pomazánky? Nebojte se zkusit netradiční zpracování vajec natvrdo. Hodí se jako večeře i jako netradiční pohoštění pro vaše hosty.
...hledáme způsoby, jak neplýtvat
Sdílet

Postup

1.

Vejce rozpůlíme a žloutek rozmačkáme s ančovičkami.

2.

Přidáme hořčici a majonézu. Vše spojíme a nakonec vmícháme opláchnuté a pokrájené kapary.

3.

Směsí naplníme bílky a ozdobíme petrželkou, pažitkou nebo svěží mrkvovou natí.

Autor receptu: Zuzana Štěpničková

Foto: Dan Včeliš

Ingredience

4 natvrdo vařená vejce

1 lžička hořčice

2 lžíce majonézy

2 lžičky kaparů

4 ančovičky

čerstvá petrželka, pažitka nebo svěží mrkvová nať

Kupte si kuchařku

Sepsali jsme 100 receptů, rad a tipů, jak využít jídlo až do posledního kousku.

více

Zkus i jiné recepty

Záleží Vám na světě okolo, a proto si vážíte jídla a neplýtváte? Přihlaste se k odběru novinek od Zachraň jídlo

Váš e-mail

Vaše jméno a příjmení