Taky se vám stává, že je těch svátečních dobrot nějak moc najednou? Pokud vám doma zbyl ztvrdlý mazanec nebo vánočka, dejte jim poslední šanci. Udělejte z nich francouzský toast, který vás nadchne.
Ingredience
mazanec
1 vejce
mléko
máslo
moučkový cukr
Postup
1. Vejce rozšleháme a podle potřeby rozředíme mlékem.
2. Mazanec necháme z obou stran nasáknout.
3. Opečeme na másle dozlatova.
4. Přendáme na talíř, pocukrujeme a ještě horký podáváme.
Tento recept pro vás připravila
Martina Valtrová
Ingredience
mazanec
1 vejce
mléko
máslo
moučkový cukr
Tagy
- Levné, Rychlé, Sladké, Vegetarianské
- Pečivo
Náš dlouhodobý projekt
Zachraň oběd
Na teplé, plnohodnotné jídlo nedosáhne tisíce lidí. Přitom změnit den k lepšímu, může i jeden plný talíř. Projekt Zachraň oběd nasytí a pomůže neplýtvat jídlem. Koupí Vánočního poukazu doručíte nevydané obědy z jídelen k potřebným.