Firemní fundraising: pomůžeš nám s ním?

Sháníme firemního fundraisera

Za poslední dva roky se na nás stále častěji obrací firmy, které mají zájem vzdělávat své zaměstnance v otázkách plýtvání potravinami. Proto jsme jim začali nabízet praktické workshopy, jak vyrobit pesto z mrkvové natě, diskutujeme s nimi po shlédnutí dokumentu o potravinové soběstačnosti či je bereme paběrkovat na pole v rámci firemního teambuildingu. Kromě toho firmám nabízíme informační kampaň do kanceláří (plakáty, samolepky), které jsme vytvořili spolu s reklamní agenturou McCANN Prague. Náplň spolupráce závisí na přání a rozpočtu klienta.

Co tě bude čekat

  • seznámit se s obsahem balíčku a vrhnout se do aktivního nabízení
  • seznámit se s problematikou plýtvání potravinami
  • vyhledávat nové kontakty na firmy, jednat s jejich CSR/HR odděleními
  • implementovat jednotlivé části balíčku do firem (ve spolupráci s dalšími členy týmu připravit workshop, domluvit školitele, zařídit výjezd na pole se zemědělcem, domluvit fotografy, atd.)


Co bys měl/a umět

  • měl/a bys mít obchodního ducha, umět prodat myšlenku
  • řídit projekt (i více zakázek najednou), odhadnout, co je důležité, pracovat s tabulkami a sdílet informace s ostatními členy týmu
  • být flexibilní, vnést do projektu svoji vizi
  • mít zkušenost z korporátního prostředí a umět pracovat s lidmi z byznysu
  • umět pracovat s textem, komunikovat s klienty


Co můžeme nabídnout

  • částečný úvazek (0,4 úvazek) a procento ze zisku z prodaných balíčků (s možností navýšení úvazku)
  • zaškolíme tě v problematice plýtvání potravinami víkendovou nalejvárnou
  • stát při rozjezdu inovativního projektu, který se vymyká českému neziskovému prostředí
  • zapojit se do řešení celospolečenského tématu plýtvání potravinami

Zaujala tě tato nabídka? Pošli nám svůj životopis a vyplň pár těchto otázek do konce března a budeme se na tebe těšit. Další případné dotazy o pozici směřuj na info@zachranjidlo.cz. Do předmětu napiš ZÁCHRANÁŘSKÉ BALÍČKY.

 

Meta:

 

 

 

Další články

Podzim je za rohem, a s ním přichází i sezóna dýní! Tyto oranžové krásky nejsou jen dekorací na Halloween, ale
Nedávno jsme přinesli data získaná z měření potravinového odpadu ve 4 školních jídelnách v Praze, které jsou zřizované a vaří
Náš projekt Prague Food Waste odhalil, že ve čtyřech pražských školních jídelnách, fungujících jako příspěvková organizace, končí až 31 %
Přejít nahoru