VIDEO: Jak se vařila Křivá polévka?

Zahnutá mrkev, malý brambor, žlutý květák. V naší „Křivé polévce“ jste je nemohli rozeznat od jejich perfektně rovných, velikých a barevně vyhovujících příbuzných. V sobotu 5. září jsme vařili ze zeleniny, která je pro obchody málo lákavá a na stůl k lidem by se nikdy nedostala.

Nejen, že se rozdalo všech 2000 porcí bramboračky, minestrone a indické polévky, ale podařilo se nám to hlavní – informovat veřejnost o množství kvalitního jídla, které zůstává na poli kvůli svému nedostatečnému vzhledu. Podívejte se na novoroční video z naší zářijové akce!

 

Další články

Méně plýtvání a více úcty k jídlu i planetě. V roce 2016 vyhlásilo OSN 18. červen Mezinárodním dnem udržitelné gastronomie.
Možná to bude znít až neuvěřitelně – ale opravdu to funguje. Podpora naší práce na snížení plýtvání jídlem, aniž by
Nedávná zpráva z Velké Británie ukazuje další pozitivní přístup k potravinám a věříme, že by mohl být inspirací i pro
Přejít nahoru