Blog

  • Kategorie

Většina světa dnes žije v blažené nevědomosti toho, jaké to je patřit k více než miliardě lidí, která postrádá přístup
Do roku 2030 se státy pod hlavičkou OSN zavázaly snížit plýtvání potravinami o 50 %. Abychom toho opravdu dosáhli, musí
Paběrkování je skvělý způsob, jak dát lidem vědět, že se jídlo vyhazuje i na samém počátku potravinového řetzce. Kdo by
Společnost Tine, která patří k norským mlékárenským gigantům, představila v lednu letošního roku nepatrnou, ale zásadní změnu na etiketách svých
Saimona Skurichina začalo zbytečné vyhazování jídla pálit před čtyřmi lety, když pracoval jako kuchař. Přebytečné jídlo z restaurace nabízel přátelům,
Sérií fotek s názvem One Third chce rakouský fotograf Klaus Pichler ukázat největší problém vyspělého světa - plýtvání potravinami. Název
Tři Michelinské hvězdy ani umístění mezi top 5 restauracemi světa mu nestačí. Uznávaný italský šéfkuchař Massimo Bottura se ještě rozhodl
V Evropské unii každoročně vyhodíme téměř 88 milionů tun potravin v celkové hodnotě 143 miliard eur. Poslanci Evropského parlamentu si
Berlín, čtvrť Wedding. Nachází se zde místo s názvem Das Baumhaus, kde se každý týden pořádá večeře z potravin, které
Přejít nahoru