Blog
Než potraviny doputují do našich spíží a ledniček, mají za sebou často velmi dlouhou cestu. Tak složitou, že kdybychom se
Svou kariéru začal na hotelové škole v Praze, od té doby má na svém kontě řadu ocenění z různých koutů
Podzim je tu se všemi svými dobrotami. Pojďte si s námi dát žemlovku ze zachráněných surovin a zároveň oslavit křest
Nosíte si domů ze supermarketu pouze věci, které jste potřebovali? Nejspíš ne. Společně s potravinami se u vás totiž objeví
Dost bylo plastu a vyhozeného jídla. To si myslí stále více českých kaváren, bister a restaurací, které svým zákazníkům namísto
Jak probíhalo měření dat během našeho výzkumného projektu RedPot? Nejenom že jsme shrabávali zbytky z talířů a následně data analyzovali.
Koš, před kterým nic neutajíte. I tak můžeme nazvat londýnskou technologii Winnow, která přemýšlí za kuchaře a monitorováním potravinového odpadu
Tři tuny potravinového odpadu. Tak velké množství vyhozeného jídla prošlo na podzim 2018 rukama výzkumníků v rámci projektu RedPot. Cílem
Snědli byste půl roku prošlý jogurt? To je otázka, kterou si možná položíte po přečtení dnešního článku o americkém obchodníkovi
V rozpálených ulicích jsme testovali chuťové buňky Pražanů. Během happeningu jsme spolu s dobrovolníky rozdávali čokolády, tyčinky a sušenky, ve