Tvoříme databázi pro darování hotových pokrmů

Pracujete v závodní jídelně, kantýně či cateringu nebo v charitě v Praze? Stojíte o to darovat nebo přijímat přebytečné hotové pokrmy, které gastropodnikům zbývají na konci výdejní doby? Právě tvoříme databázi, přihlaste se.
Datum: 16.03.2022
...hledáme způsoby, jak neplýtvat

Podmínky pro přihlášení

Charity, azylové domy,  uprchlická centra a další:

  • Máte výdejnu v Praze, která je zkolaudovaná hygienou a lze v ní vydávat pokrmy.
  • Jste schopni pokrmy vydat ke zkonzumování ihned po dovezení.

Jídelny, kantýny, cateringy:

  • Jste kantýna či jídelna v Praze, která má pevně danou výdejní dobu pro pokrmy.
  • Zbývají vám pokrmy, které vydává personál, nikoliv ty, které jsou v samoobslužném bufetu.
  • S pokrmy jste nakládali podle své analýzy kritérii HACCP.
  • Pokrmy jsou poživatelné i po konci výdejní doby – mají trvanlivost ještě minimálně 60 minut.

REGISTRUJTE SE VE FORMULÁŘI

 

A co dál?

Foto: Anna Šolcová

Další novinky

08. 08. 2022 Veřejné lednice FreshPoint zachraňují tisíce porcí měsíčně

Asi 20 % jídla vyprodukovaného v EU se vyhodí. Vyhozené jídlo má hodnotu asi 149 miliard eur a je zodpovědné…

06. 04. 2022 Legislativní krok vpřed pro záchranu jídla

Vzniká projekt 365 dní pro potravinové banky, jehož cílem je prosazení systémových a legislativních změn, které povedou k omezení plýtvání…

Záleží Vám na světě okolo, a proto si vážíte jídla a neplýtváte? Přihlaste se k odběru novinek od Zachraň jídlo

Váš e-mail

Vaše jméno a příjmení