1.
Grilované vepřové maso nakrájejte na delší proužky a odložte ho stranou.
2.
Jalapeňo papričku rozřízněte a očistěte od semínek. Kousek zázvoru a česnek oloupejte. Všechny tři ingredience pak rozmixujte v malém sekáčku nebo pokrájejte nadrobno.
3.
Cibuli nakrájejte na půlměsíčky. Vsypte ji na středně rozpálenou pánev s olejem a opékejte asi 10 minut. Potom přidejte směs česneku a zázvoru a opékejte další 2 minuty.
4.
Do pánve přidejte další sypké koření a za stálého míchání ještě minutu opékejte.
5.
Přidejte maso, brambory, sůl a vývar. Vše přiveďte k varu, přikryjte poklicí a na mírném ohni pomalu vařte.
6.
Jakmile jsou brambory téměř měkké, vsypte k nim kousky papriky a cukety.
7.
Dochuťte solí, pepřem, případně trochou třtinového cukru.
8.
Podávejte s jogurtem a čerstvými lístky koriandru.