1.
Vejce vymícháme s cukrem. Přidáme mouku, žloutek a víno.
2.
Jablka odjádřincujeme a nakrájíme na půlcentimetrové plátky.
3.
Jablka obalíme v těstíčku a smažíme do zlatova v rozpáleném oleji.
4.
Po vytažení z pánve zaprášíme skořicí a podáváme.
Vejce vymícháme s cukrem. Přidáme mouku, žloutek a víno.
Jablka odjádřincujeme a nakrájíme na půlcentimetrové plátky.
Jablka obalíme v těstíčku a smažíme do zlatova v rozpáleném oleji.
Po vytažení z pánve zaprášíme skořicí a podáváme.
olej
4 větší jablka
1 žloutek
4 lžíce cukru
6 lžíce hladké mouky
1 dc sladkého bílého vína
To nejlepší z každé sezóny – Papírová spižírna. Vytvořili jsme ji společně s Papelote. Podívejte se, jak vypadá.
více