Spižírnu jsme poskládali z několika částí tak, abyste v ní našli všechno důležité a zároveň v ní bylo dost prostoru pro vaše vlastní postřehy a tipy. Na co se můžete těšit?
Roční období
„Tak příští rok…“ Taky pokaždé prošvihnete sezónu bezových květů či medvědího česneku? Už se vám to nestane. Dali jsme dohromady, kdy sbírat bylinky, zeleninu i ovoce a jak je co nejlépe uchovat.
Výzvy
Na stránkách najdete i nejrůznější výzvy, které z vás udělají správného záchranáře jídla. Díky nim zkusíte změnit svoje návyky a reálně tak šetřit jídlo v kuchyni.
Recepty a poznámky
Máte doma spoustu papírů s vlastními recepty, kuchyňskými taháky nebo výstřižky z časopisů? Stačí je proděravět a přidat do kroužkové vazby nebo do kapsičky v zadní části.
Ilustrace
Spižírnu vyzdobil svými ilustracemi Jakub Bachorík. Obrázky v ní ale nejsou jen pro krásu, naučí vás, jak odměřit porci, co všechno lze v létě grilovat i jaká nejrůznější pesta jde doma vykouzlit.
Rodinný poklad
Každý rok si do Spižírny můžete dopisovat nové triky, vylepšovat postupy a poučit se z chyb. Během pár sezón se z ní stane rodinný poklad, který se bude dědit po generace. Odolné desky z veganské kůže ho ochrání.
>>> V prodeji je právě teď na e-shopu papelote <<<