Jsem připraven má na kontě už téměř 8 500 podpisů

Počet podpisů pod prohlášením na stránce www.jsempripraven.cz stále narůstá! Jsou vaši známí připraveni kupovat si a zpracovávat i "nedokonalé" výpěstky? Přepošlete jim odkaz na stránku.

katerina tuckova

Počet podpisů pod prohlášením na stránce www.jsempripraven.cz stále narůstá! Jsou vaši známí připraveni kupovat si a zpracovávat i „nedokonalé“ výpěstky? Přepošlete jim odkaz na stránku.

Známé osobnosti nás podporují. Spisovatelka Kateřina Tučková nám napsala: 

Jako autorku mě oslovují příběhy, v nichž se můžu zabývat problémem, který se nám nezdál dost podstatný, a přece přináší zásadní výpověď o naší společnosti. Co o nás vypovídá plýtvání potravinami, které měly tu smůlu, že se neurodily k obrazu hypermarketů? Jak povrchní a neprozíraví jsme. Ne nadarmo se říká: nesuď knihu podle obalu.

Kromě ní myšlenku podporuje kuchař Martin Škoda, Trang DoTru, která provozuje blog Asijatka.cz, kulinářský odborník pan Cuketka, bloggerka Kitchenette a další. Děkujeme!

Další články

Podzim je za rohem, a s ním přichází i sezóna dýní! Tyto oranžové krásky nejsou jen dekorací na Halloween, ale
Nedávno jsme přinesli data získaná z měření potravinového odpadu ve 4 školních jídelnách v Praze, které jsou zřizované a vaří
Náš projekt Prague Food Waste odhalil, že ve čtyřech pražských školních jídelnách, fungujících jako příspěvková organizace, končí až 31 %
Přejít nahoru