Tvoříme databázi pro darování hotových pokrmů

Pracujete v závodní jídelně, kantýně či cateringu nebo v charitě v Praze? Stojíte o to darovat nebo přijímat přebytečné hotové pokrmy, které gastropodnikům zbývají na konci výdejní doby? Právě tvoříme databázi, přihlaste se.

Podmínky pro přihlášení

 

Charity, azylové domy,  uprchlická centra a další:

  • Máte výdejnu v Praze, která je zkolaudovaná hygienou a lze v ní vydávat pokrmy.
  • Jste schopni pokrmy vydat ke zkonzumování ihned po dovezení.

Jídelny, kantýny, cateringy:

  • Jste kantýna či jídelna v Praze, která má pevně danou výdejní dobu pro pokrmy.
  • Zbývají vám pokrmy, které vydává personál, nikoliv ty, které jsou v samoobslužném bufetu.
  • S pokrmy jste nakládali podle své analýzy kritérii HACCP.
  • Pokrmy jsou poživatelné i po konci výdejní doby – mají trvanlivost ještě minimálně 60 minut.

REGISTRUJTE SE VE FORMULÁŘI

 

A co dál?

 

 

Foto: Anna Šolcová

Další články

Od příštího roku dojde u našich sousedů ke zvýšení poplatku za potravinový odpad obchodů a obchodních řetězců. Toto opatření je
Náš výzkum s Institutem evaluací a sociálních analýz odhalil, kolik potravinového odpadu vzniká v domovech pro seniory a nemocnicích. Výsledky
Pořádáte konferenci, nebo jiný event a obáváte se plýtvání jídlem? Máme pro vás několik tipů, jak minimalizovat odpad a efektivně
Přejít nahoru