Blog

  • Kategorie

Jak probíhalo měření dat během našeho výzkumného projektu RedPot? Nejenom že jsme shrabávali zbytky z talířů a následně data analyzovali.
V rozpálených ulicích jsme testovali chuťové buňky Pražanů. Během happeningu jsme spolu s dobrovolníky rozdávali čokolády, tyčinky a sušenky, ve
Podařilo se nám rozšířit paběrkování do jižních Čech, kde vznikla nezávislá dobrovolnická skupina. Spolu se zástupci místní potravinové banky zde
Taky vám svátek konzumu Black Friday přijde trochu moc? Opravdu všechno to zboží nutně potřebujeme? A není lepší přispět místo
Ještě teď se nám sbíhají sliny při vzpomínce na tři skvělé saláty ze zachráněného ovoce a zeleniny, který vykouzlil kuchař
Paběrkování je skvělý způsob, jak dát lidem vědět, že se jídlo vyhazuje i na samém počátku potravinového řetzce. Kdo by
Zatímco v loňském roce jsme posilovali vaši záchranářskou image pomocí ponožek, batůžků a trenclí s křivou zeleninou, letos jsme se
Na podzim jsme díky soutěži Vyliž to! proměnili Instagram v místo prázdných talířů. Chtěli jsme upozornit, že jídlo má celý
Fotíte si svoje jídlo před tím, než se do něho pustíte? A co kdybyste si vyfotili vyjedený talíř? V soutěži
Jam session byla ve znamení skvělé atmosféry. Díky, že jste ji spolu s námi vytvořili!
Přejít nahoru