Chystáme výstavu „křiváků“ v galerii Artwall

Spolu s německým fotografem Ulim Westphalem a galerií Artwall chystáme výstavu s názvem Vynikající, která se uskuteční v rámci kampaně Jsem připraven.

Už od roku 2006 fotí Uli zvláštně tvarované ovoce a zeleninu, které by se do běžného prodeje kvůli svému tvaru nedostalo. Chodí na trhy v Berlíně a vyhledává ty kousky, které nevypadají jako jídlo, jež běžně potkáváme v supermarketech. Projekt ostatně sám nazývá Mutatoes.

Sedm fotografií připravil speciálně pro výstavu v Praze a přijede se za námi podívat na vernisáž. Zveme vás na ní také: proběhne 4.10. od 18:00 na plovoucím baru U Bukanýra pod Štefánikovým mostem na nábřeží Ludvíka Svobody.

Výstava Vynikající bude probíhat na venkovní galerii Artwall od 4. 10. do 2. 12. 2016 a ve stejný den, kdy začne, uskutečníme happening v centru Prahy. Sledujte náš web a Facebook a hlavně se přijďte podívat!

 

Další články

Náš rozhovor se CSR manažerkou Lucií Loučkovou ze společnosti Tesco v České republice otevírá dveře do světa jejich boje proti
Evropská komise na začátku července představila návrh směrnice na právně závazné cíle pro snížení množství potravinového odpadu, jichž mají členské
Loupu slupky od brambor a házím je do sáčku v kuchyňském koši s pocitem, že se na skládce rozloží a
Přejít nahoru