Jste přejedení vajíčkové pomazánky? Nebojte se zkusit netradiční zpracování vajec natvrdo. Hodí se jako večeře i jako netradiční pohoštění pro vaše hosty.
Ingredience
4 natvrdo vařená vejce
1 lžička hořčice
2 lžíce majonézy
2 lžičky kaparů
4 ančovičkyčerstvá petrželka, pažitka nebo svěží mrkvová nať
Postup
1. Vejce rozpůlíme a žloutek rozmačkáme s ančovičkami.
2. Přidáme hořčici a majonézu. Vše spojíme a nakonec vmícháme opláchnuté a pokrájené kapary.
3. Směsí naplníme bílky a ozdobíme petrželkou, pažitkou nebo svěží mrkvovou natí.
Zuzana Štěpničková
Ingredience
4 natvrdo vařená vejce
1 lžička hořčice
2 lžíce majonézy
2 lžičky kaparů
4 ančovičkyčerstvá petrželka, pažitka nebo svěží mrkvová nať
Tagy
- Rychlé, Slané
- Vejce
Obědovka
Na teplé, plnohodnotné jídlo nedosáhne tisíce lidí v azylových domech. Přitom změnit den k lepšímu, může i jeden plný talíř. Obědovka nasytí a pomůže neplýtvat jídlem. Její koupí nám pomůžete doručit nevydané obědy z firemních jídelen k potřebným do sociálních zařízení.