Salsa z řapíkatého celeru a košťálu brokolice

Zbyl vám po vaření košťál brokolice a kus řapíkatého celeru? Stačí málo a můžete z nich mít vynikající salsu, která skvěle osvěží maso i brambory.
...hledáme způsoby, jak neplýtvat
Sdílet

Postup

1.

Košťál brokolice oloupejte a spolu s celerem a meruňkami nakrájejte na co nejmenší kostičky.

2.

Přidejte najemno nasekanou cibuli, citronovou šťávu, majonézu, sůl a pepř a důkladně promíchejte.

3.

Podávejte jako přílohu ke grilovanému masu, pečené zelenině nebo bramborám.

Autor receptu:

Ingredience

4 řapíky celeru

1 košťál brokolice

3 vrchovaté lžíce Hellmann’s Yofresh

½ červené cibule

6 sušených meruněk

2 lžíce citronové šťávy

sůl a pepř

Právě v prodeji

Nový průvodce neplýtváním – Papírová spižírna. Vytvořili jsme ho společně s Papelote. Podívejte se, jak vypadá.

více

Zkus i jiné recepty

Záleží Vám na světě okolo, a proto si vážíte jídla a neplýtváte? Přihlaste se k odběru novinek od Zachraň jídlo

Váš e-mail

Vaše jméno a příjmení