1.
Cuketu nakrájejte podélně na plátky široké asi půl centimetru a opečte na pánvi na olivovém oleji z obou stran do zlatohněda. Během opékání každý plátek jemně osolte a opepřete.
2.
Cibuli nakrájejte na tenké měsíčky a opékejte na olivovém oleji na pánvi, dokud nezezlátne. Přidejte sůl a lžičku hnědého cukru a nechejte ještě pár minut zkaramelizovat.
3.
Ředkvičky nakrájejte na menší kousky. Nať důkladně omyjte a nasekejte.
4.
Opečené plátky cuket nakrájejte na menší kousky.
5.
Do větší mísy dejte vařenou rýži, cukety, cibulku, ředkvičky a nať. Přidejte olivový olej a citronovou šťávu a dochuťte solí a pepřem.
6.
Dresing můžete dle chuti zamíchat přímo do salátu nebo zakápnout každou porci zvlášť.