1.
Uzená žebra nejprve povařte ve vodě, abyste připravili vývar na polévku. Maso z žeber oberte a odložte stranou.
2.
Fleky uvařte v osolené vodě na skus.
3.
Rozpalte pánev a na oleji orestujte nadrobno nakrájenou cibulku do zlatova, přidejte kmín a nechte minutku rozvonět.
4.
Přidejte kysané zelí a nechte podusit pod pokličkou 10 minut.
5.
Na menší pánvi si připravte karamelizovanou cibulku. Červenou cibuli nakrájejte na proužky, orestujte na másle s tymiánem, osolte, opepřete a zasypte cukrem. Pár minut restujte dokud cibulka nezezlátne a dejte stranou.
6.
Zcezené fleky promíchejte se zelím, uzeným masem, karamelizovanou cibulkou a nasekanou petrželí. Případně ještě podlijte trochou vývaru pro šťavnatost.