1.
Rozehřejte troubu na 240 °C.
2.
Obrané drůbeží maso natrhejte na vlákna, zamíchejte s barbecue omáčkou a rozprostřete do pekáčku. Dejte do trouby a pečte asi 10 minut.
3.
Rozpůlené bulky opečte na rozpálené pánvi na sucho z obou stran.
4.
Limetu umyjte, nastrouhejte kůru, šťávu vymačkejte a obojí smíchejte s majonézou.
5.
Pomocí škrabky udělejte z mrkve tenké proužky. Přendejte je do misky, přidejte špetku soli a pepře a pár kapek limety a promíchejte.
6.
Začněte skládat burger. Obě půlky bulek pomažte limetovou majonézou. Na spodní polovinu bulky navrstvěte natrhaný koriandr, na plátky nasekanou chilli papričku, mrkvové proužky, tenká kolečka šalotky a plátek rajčete.
7.
Nakonec přidejte vrstvu zapečeného bbq kuřete a plátek cheddaru. Přiklopte vrchní polovinou bulky a podávejte.