Pinchos jsou tradiční španělské tapas. Tvar a velikost přímo předurčuje vejce k tomu udělat z nich jednohubky a podělit se o ně s přáteli. I když nejste michelinští kuchaři, ve variacích náplní se můžete vyřádit. Nebo zůstaňte u minimalistické verze jako je tato.
Ingredience
4 vařená vejce
60 g másla
lžička hořčice
sůl
pepř
Postup
1. Oloupaná vejce rozkrojte na půlky.
2. Vyndejte žloutky a vyšlehejte je spolu se změklým máslem, hořčicí, solí a pepřem do pěny.
3. Tu můžete vložit do zdobicího sáčku a naplnit jím bílky. Vejce ozdobte kouskem nakládané okurky, pažitkou nebo snítkou mrkvové natě.
Richard Jacobsen
Ingredience
4 vařená vejce
60 g másla
lžička hořčice
sůl
pepř
Tagy
- Levné, Rychlé, Slané, Vegetarianské
- Vejce
Zachraň oběd
Na teplé, plnohodnotné jídlo nedosáhne tisíce lidí. Přitom změnit den k lepšímu, může i jeden plný talíř. Projekt Zachraň oběd nasytí a pomůže neplýtvat jídlem. Koupí Vánočního poukazu doručíte nevydané obědy z jídelen k potřebným.