fbpx

Zachraň jídlo v kuchyni

Chystáme kuchařku, která šetří peníze i planetu! Těšte se na recepty využívající suroviny, které v českých domácnostech nejčastěji zbývají. Kuchařka bude v knihkupectvích v průběhu letošního října.
🔗

250 stran kuchařky bude obsahovat…

100 receptů

Naučíme vás, jak zpracovat sezónní ovoce a zeleninu nebo opomíjené části potravin. Zpracujete mrkvovou nať, košťál brokolice, zbytky kuřete, rýže i těstovin. Recepty se zaměří na suroviny, které v českých domácnostech zbývají nejčastěji, nebo jichž míváme víc, než dokážeme najednou zkonzumovat.

30 stran rad a fíglů

V knize najdete praktické tipy, jak efektivně nakupovat, jak doma správně skladovat jídlo, jak poznat zkažené jídlo nebo jak se vyznat v datech na obalech potravin. Dozvíte se také, kde se plýtvá a proč a jaké údaje o plýtvání nyní známe.

profíky v kuchyni

Předmluvu knihy napsal světoznámý kuchař Massimo Bottura. Recepty tvoří spolupracovnice Zachraň jídlo Zuzka Štěpničková a Bára Kebová. Kromě toho se těšte na osobnosti české gastro scény: pekařku Julianu Maškrtnicu, šéfkuchaře Jana Horkého a experimentátora Michala Hromase.

🔗

Prohlédnout recepty na webu
🔗

Přihlaste se k odběru newsletteru

🔗