Zachraň jídlo v kuchyni

Vydali jsme kuchařku Zachraň jídlo v kuchyni s podtitulem 100 receptů, rad a tipů, jak využít jídlo až do posledního kousku. Naše recepty se zaměřují na suroviny, které v českých domácnostech nejčastěji zbývají.

🔗

256 stran kuchařky obsahuje…

100 receptů

Naučíme vás, jak zpracovat sezónní ovoce a zeleninu nebo opomíjené části potravin. Zpracujete mrkvovou nať, košťál brokolice, zbytky kuřete, rýže i těstovin.

29 stran rad a fíglů

Už vždycky budete vědět, jak správně skladovat potraviny a jak zpracovávat suroviny, které v českých domácnostech nejčastěji zbývají. Navíc zde najdete praktické tipy, jak efektivně nakupovat nebo jak se vyznat v datech na obalech potravin.

profíky v kuchyni

Předmluvu knihy napsal světoznámý kuchař Massimo Bottura a autorkami receptů jsou členky týmu Zachraň jídlo: Bára Kebová a Zuzana Štěpničková. Kromě toho se těšte na osobnosti české gastro scény.

🔗

Kupte kuchařku za 439 Kč + poštovné a podpořte naši práci. Děkujeme!

Chcete knihu? Napište nám

🔗

🔗

Přihlaste se k odběru newsletteru

🔗

Záleží Vám na světě okolo, a proto si vážíte jídla a neplýtváte? Přihlaste se k odběru novinek od Zachraň jídlo

Váš e-mail

Vaše jméno a příjmení