O nás
Náš tým
Kontakt
Kuchařka
Kampaně
Happeningy
Balíčky pro firmy
Paběrkování
Plýtvání
Novinky
Kde se plýtvá
Kolik se plýtvá
Rady a tipy
Jak nakupovat
Jak skladovat
Jak číst obaly
Používání ledničky
Základy mražení
Co se zbylým jídlem
Recepty
E-shop
Zapojte se
Přispějte nám
Buďte dobrovolník
Čtěte newsletter
Instagram
Facebook
Twitter
Youtube
Recepty
Zeleninové stir-fry s celým pórkem
Chlebová buchta s čokoládou a sušenými švestkami
Domácí pesta z natí
Noky ze strouhanky a natí
Francouzský toast z mazance či vánočky
Medvědí česnek v pivním těstíčku
Polévka s vejci po asijsku
Lehká pomazánka s vejci
Žampiony plněné sýrem a vejci
Vejce marinovaná v sójové omáčce
Plněná vejce s ančovičkou a kapary
Vařená vejce pinchos
Jablkové chutney
Játra na víně s padanými jablky
Jablka v těstíčku
Tagliatelle s rajčatovou omáčkou
Bramborový salát s kedlubnem a křenovou majonézou
Citronová rýže s levandulí
Vypij si svůj salát
Zmrzlina z přebytků sezony
Chlebové krutony s bylinkami
Banánové chutney
Polévka z povadlého salátu
Pesto z mrkvové natě
2
3
4
Záleží Vám na světě okolo, a proto si vážíte jídla a neplýtváte? Přihlaste se k odběru novinek od Zachraň jídlo
Váš e-mail
POKRAČOVAT
Vaše jméno a příjmení
ODESLAT