Kuchařka Zachraň jídlo

Už několik let zveřejňujeme na webu záchranářské recepty. Rozhodli jsme se, že je spolu s našimi dalšími zkušenostmi převedeme do podoby knížky. Na podzim roku 2019 proto plánujeme vydat kuchařku Zachraň jídlo s praktickými radami, jak neplýtvat v domácnosti. Obohatíme ji také o rozhovory a články, které zasadí plýtvání potravinami do kontextu.
...hledáme způsoby, jak neplýtvat

Celý tým Zachraň jídlo včetně autorky receptů Zuzky Štěpničkové teď usilovně pracuje na podobě knížky. Chceme, aby vás vaření bavilo, abyste po pár pokusech dokázali být odvážní, kreativní a nebáli se upravovat recepty podle toho, co zrovna máte k dispozici. Je nutné si umět poradit tak, aby se spotřebovalo všechno. Kromě skvělých jídel se navíc dozvíte i tipy k jednotlivým receptům a surovinám či informace o skladování potravin. Kniha bude obsahovat více než 60 neotřelých receptů využívajících suroviny, se kterými se v českých domácnostech nejčastěji setkáváme.

V dubnu a květnu chystáme crowdfundingovou kampaň, ve které vám poodhalíme vizuální podobu knihy. Chceme si na ní dát skutečně záležet!

Přípravy sledujte tady na webu i na sociálních sítích Facebok, Instagram a Twitter.

 

🔗

Děkujeme partnerům kuchařky