Jsem připraven má na kontě už téměř 8 500 podpisů

Počet podpisů pod prohlášením na stránce www.jsempripraven.cz stále narůstá! Jsou vaši známí připraveni kupovat si a zpracovávat i "nedokonalé" výpěstky? Přepošlete jim odkaz na stránku.

katerina tuckova

Počet podpisů pod prohlášením na stránce www.jsempripraven.cz stále narůstá! Jsou vaši známí připraveni kupovat si a zpracovávat i „nedokonalé“ výpěstky? Přepošlete jim odkaz na stránku.

Známé osobnosti nás podporují. Spisovatelka Kateřina Tučková nám napsala: 

Jako autorku mě oslovují příběhy, v nichž se můžu zabývat problémem, který se nám nezdál dost podstatný, a přece přináší zásadní výpověď o naší společnosti. Co o nás vypovídá plýtvání potravinami, které měly tu smůlu, že se neurodily k obrazu hypermarketů? Jak povrchní a neprozíraví jsme. Ne nadarmo se říká: nesuď knihu podle obalu.

Kromě ní myšlenku podporuje kuchař Martin Škoda, Trang DoTru, která provozuje blog Asijatka.cz, kulinářský odborník pan Cuketka, bloggerka Kitchenette a další. Děkujeme!

Další články

Náš rozhovor se CSR manažerkou Lucií Loučkovou ze společnosti Tesco v České republice otevírá dveře do světa jejich boje proti
Evropská komise na začátku července představila návrh směrnice na právně závazné cíle pro snížení množství potravinového odpadu, jichž mají členské
Loupu slupky od brambor a házím je do sáčku v kuchyňském koši s pocitem, že se na skládce rozloží a
Přejít nahoru