VIDEO: Jak se vařila Křivá polévka?

Zahnutá mrkev, malý brambor, žlutý květák. V naší „Křivé polévce“ jste je nemohli rozeznat od jejich perfektně rovných, velikých a barevně vyhovujících příbuzných. V sobotu 5. září jsme vařili ze zeleniny, která je pro obchody málo lákavá a na stůl k lidem by se nikdy nedostala.
Datum: 03.01.2016

Nejen, že se rozdalo všech 2000 porcí bramboračky, minestrone a indické polévky, ale podařilo se nám to hlavní – informovat veřejnost o množství kvalitního jídla, které zůstává na poli kvůli svému nedostatečnému vzhledu. Podívejte se na novoroční video z naší zářijové akce!

Další novinky

15. 02. 2023 Záleží na mně, jaká bude Země

ZeMě je vůbec první výstavou v Národním muzeu, která se zabývá čistě životním prostředím a přístupu k němu. Pro snazší…

Záleží Vám na světě okolo, a proto si vážíte jídla a neplýtváte? Přihlaste se k odběru novinek od Zachraň jídlo

Váš e-mail

Vaše jméno a příjmení