Nevzhledná zelenina na stránkách časopisu Respekt

Datum: 09.11.2015

Téma tak zvané „křivé zeleniny“ se dostalo na obálku časopisu Respekt. Redaktorka Lucie Kavanová se s námi vypravila do třídírny i na pole během sběru dýní. Přečtěte si reportáž, která z toho vznikla – číslo vyšlo v pondělí 9. listopadu. Fotografie, které se nedostaly do tištěného vydání, můžete shlédnout zde.

Další novinky

08. 08. 2022 Veřejné lednice FreshPoint zachraňují tisíce porcí měsíčně

Asi 20 % jídla vyprodukovaného v EU se vyhodí. Vyhozené jídlo má hodnotu asi 149 miliard eur a je zodpovědné…

06. 04. 2022 Legislativní krok vpřed pro záchranu jídla

Vzniká projekt 365 dní pro potravinové banky, jehož cílem je prosazení systémových a legislativních změn, které povedou k omezení plýtvání…

Záleží Vám na světě okolo, a proto si vážíte jídla a neplýtváte? Přihlaste se k odběru novinek od Zachraň jídlo

Váš e-mail

Vaše jméno a příjmení