Happening Křivá polévka se nezadržitelně blíží, a proto mobilizujeme

Vaši pomoc potřebujeme už ve čtvrtek 3.9., v pátek 4.9. a hlavně v sobotu 5.9. Pojedeme paběrkovat suroviny, budeme čistit a krájet zeleninu do rytmu hudby, v sobotu pak společně pohostíme 2 000 lidí skvělou "křivou polévkou" ze zeleniny, která by se jinak vyhodila či zaorala.

Buďte součástí a pomozte nám s přípravami! Na tomto odkazu najdete formulář, pomocí kterého nám dáte vědět vaše časové možnosti a s čím byste rádi pomohli. My vás poté budeme dále kontaktovat s instrukcemi. Formulář prosím vyplňte co nejzávazněji a pokud se vaše možnosti změní, dejte nám vědět na e-mail dobrovolnik@zachranjidlo.cz.

_DSC9889

 

 

Na prvních 40, kteří se zapojí do příprav, čekají krásná trička. Pro všechny dobrovolníky bez rozdílu máme připravené skvělé zážitky a afterparty s večeří, filmem a hudbou. Ale hlavně fajn pocit z toho, že to má smysl, tak pojďte do toho!

DŮLEŽITÉ
Poslední informační schůzka proběhne v úterý 1.9. od 19:00 ve studiu Alta v Holešovicích (U výstaviště 21, Praha 7). Veškeré informace aktualizujeme také ve facebookové skupině.

Děkujeme, že jste součástí hnutí proti nesmyslnému plýtvání.

 

Další články

Náš rozhovor se CSR manažerkou Lucií Loučkovou ze společnosti Tesco v České republice otevírá dveře do světa jejich boje proti
Evropská komise na začátku července představila návrh směrnice na právně závazné cíle pro snížení množství potravinového odpadu, jichž mají členské
Loupu slupky od brambor a házím je do sáčku v kuchyňském koši s pocitem, že se na skládce rozloží a
Přejít nahoru